Tag "тага"

Врати се на почетна
Размислување Свет

Мајка Тереза: Не препуштај се на тагата

Живата љубов ранува. За да ни ја покаже својата љубов Исус умре  на крстот. Пред го види детето светлото на денот Мајката мора најпрво да страда, ако вистински се саката

Ватикан

Папата: Стравот упропастува и ја одзема силата

Заедниците кои се страшливи и тажни не се христијански, тие се болни– рече Светиот Отец на светата Литургија на 15 мај во капелата на домот Света Марта.