Tag "секое дете заслужува да биде ученик"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Радово: Секое дете заслужува да биде ученик

На 1 септември 2020 година во црквата „Свети пророк Илија“ во Радово се молеше во намерение за подобрување на условите на децата во училиштата во Македонија и светот и за

Вести Македонија

Бискупот Стојанов учествуваше на манифестацијата „Секое дете заслужува да биде ученик“

Во Радово на 1 септември 2018 година се одржа манифестацијата  „Секое дете заслужува да биде ученик“. Централен настан на манифестацијата е возењето на велосипед,

Вести Македонија

Најава: „Секое дете заслужува да биде ученик“

Парохијата Свети пророк Илија во Радово, со благослов на Неговото Високо Преосвештенство д-р Киро Стојанов и подршка на парохиските свештеници во Струмица (Катедрала), Струмица (Свети Иван Крстител), Нова Маала, Петралинци