Tag "свештенички состанок"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Епископот Стојанов зборуваше за Апостолскиот поттик Laudate Deum

На 23 октомври 2023 година во епископската резиденција во Скопје се одржа свештенички состанок на Струмичко – скопската епархија и Скопска бискупија. Со состанокот претседаваше Н.В.П. монсињор д-р Киро Стојанов.

Вести Македонија

Во Скопје се одржа Свештенички состанок

На 23 октомври 2023 година во епископската резиденција во Скопје се одржа свештенички состанок на Струмичко – скопската епархија и Скопска бискупија. Со состанокот претседаваше Н.В.П. монсињор д-р Киро Стојанов.

Вести Македонија

Во Струмица се одржа работен состанок на свештениците од Струмичко – скопската епархија

Во понеделник 9 март 2020 година во просториите на Катедралната црква „Успение на Пресвета Богородица“ се одржа работен состанок на свештениците од Струмичко – скопската епархија.

Македонија

Во катедралите во Македонија ќе бидат отворени Свети врати

Во просториите на ординаријатот во Скопје, во среда 18 ноември 2015 година се одржа Свештенички состанок, на кој присуствуваа свештеници од Скопска бискупија и Апостолскиот егзархат во Македонија