Tag "Светоста победува"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Во Струмица ќе се одржи Holywin – светоста победува

Во недела 31 октомври 2021 година со почеток во 17.00 часот младите од парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ – Струмица организира молитвено заедништво насловено: Holywin – светоста победува!

Вести Македонија

Струмица: Holywin – светоста победува

На 31 октомври 2018 година во парохиската црква „Раѓање на свети Иван Крстител“ се одржа молитвено бдение, насловено „Holywin – светоста победува“.

Вести Македонија

Струмица: Holywin – По стапките на светците

На 31 октомври 2017 година во парохиската црква „Свети Иван Крстител“ – Струмица се одржа молитвена