Tag "распетие"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Христос Цар

Кое е вистинското царство на Исус? Она на Оној кој љуби, кој опростува, кој бара заедништво со

Ватикан

Ангел Господов: „Сакаат да Го видат Исус“

На луѓето кои денес „сакаат да Го видат Исус, можеме да им понудиме три работи: Евангелието, распетието и сведоштвото за доследно живеење на верата – рече Светиот Отец пред пладневната