Tag "промена"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Велики пост: Промена

Врските можат да го изнесат на видело она најлошото во луѓето. Зависта, горделивоста, љубомората

духовнитекстови Размислување Сведоштва Свет

Биди промена – биди христијанин!

Се бара христијани. Не знам дали некогаш си размислил за тоа какво сведоштво даваш на другите околу себе. Може ли некој врз основа на твоето однесување да заклучи дека ти