Tag "прес во авионот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се заблагодари на Богородица за патувањето во Лисабон

Папата Фрањо, по враќањето од патувањето во Португалија, во понеделник наутро, 7 август 2023 година, ја посети римската базилика Света Марија Велика, за да се помоли пред иконата на Богородица

Ватикан Вести

Папата Фрањо: Во Фатима во тишина молев за мир

Во авионот со кој Папата се враќаше од Лисабон, тој им објасни на новинарите зошто решил да се моли во тишина во светилиштето во Фатима и зошто одлучил да ги