Tag "постулатор"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Во Скопје се одржа завршната седница на бискупската постапка за беатификација на преподобниот бискуп Гнидовец

Во вторник 16 мај 2023 година во Скопската резиденција во Скопје се одржа завршната седница од бискупската постапка за беатификација на преподобниот бискуп Јанез Франчишек Гнидовец.

Вести Македонија

Средба на бискупот Стојанов со постулаторот дон Џузепе Гуера

Во петок 10 март 2023 година во Скопската резиденција во Скопје, Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. Киро Стојанов се сретна со постулаторот за процесот за беатификација на