Tag "Порака за пост"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Презентација на пораката на Папата за Великиот пост 2022 година

Пораката на Папата за Великиот пост 2022 година ќе биде претставена во Канцеларијата за печат на Светиот Престол во четврток, 24 февруари.

Вера Проповеди

Порака од Светиот Отец Фрањо за Великиот пост 2020

„Ве молиме во името на Христа: помирете се со Бога“ (2Кор 5,20)