Tag "писма"

Врати се на почетна
Колумни

„Тајните писма“ на свети Иван Павле II не откриваат ништо тајно

Британската телевизија ББС објави, а многу други медиуми масовно го пренесоа откритието на „тајните“ писма на свети Иван Павле II кои

Ватикан

Нова книга на Папата со одговори на писма од деца

„Љубовта доаѓа пред создавањето на светот“ излегува во книжарниците. Така е насловена книгата со одговорите на папата Фрањо на писма испратени од децата од сите континенти.