Tag "Папски Универзитет Грегоријана"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Исусовецот Марк Ендрју Луис е новиот ректор на Папскиот универзитет Грегоријана

Папата Фрањо именува нов ректор на Грегоријанскиот универзитет, Исусовецот отец Марк Ендрју Луис. Именувањето стапува на сила на 1 септември.

Ватикан Вести

Папскиот универзитет „Грегоријана“ нуди теолошки интернетски курс за пандемијата

Папскиот универзитет „Грегоријана“ во Рим понуди теолошки интернетски курс за пандемијата од коронавирусот кој започна на 5 ноември и ќе се одржува до средината на април наредната година.