Tag "Папска фондација"

Врати се на почетна
Uncategorized

Папата: Човештвото има потреба од сведоци на Евангелието

Денешниот свет, кој толку често е растргнат од насилство, алчност и рамнодушност има потреба од нашето сведоштво на евангелската порака за надеж во откупителската и помирувачката моќ на Божјата љубов