Tag "објави"

Врати се на почетна
Семејство

Зошто да не објавувате содржини за вашите деца на социјалните мрежи

Постојат најмалку пет причини да не објавувате содржини за вашите деца на социјалните мрежи

Вера Духовност

Колку пати Исус им се објави на своите ученици по воскресението?

Откако Исус воскресна од мртвите, им се објави на своите ученици во многу прилики. Ова тој не го стори само во еден ден, туку во деновите помеѓу неговото воскресение и

духовнитекстови Размислување Свет

Лурд: Вистинско место на молитва

Каде се наоѓа Лурд? Лурд се наоѓа во јужна Франција под Пиринеите близу до границата со Шпанија. Денес е најпознатото Богородично светилиште во светот. Вистинско место на молитва.

духовнитекстови Македонија Размислување

Амстердам: Жена – Мајка на сите народи

Од 1945 до 1959 година Блажена Дева Марија се објавила во Амстердам на Ида Пеердеман. Се претставила на 11 февруари 1951 година: Јас сум ЖЕНА – Марија – МАЈКА НА