Tag "мигрантите"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Светиот Престол го сврте вниманието кон мигрантите

Правата на бегалците и мигрантите во 2018 година ќе бидат во центарот на вниманието

Ватикан Вести

Папата загрижен за ксенофобијата кон мигрантите и бегалците

На 22 септември 2017 година, папата Фрањо се сретна со националните директори

Ватикан Вести

Одделот за мигранти и бегалци организира медиумска кампања

Одделот за мигранти и бегалци при новата Дикастерија за промовирање на целосен развој на човекот