Tag "Мајска набожност"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Струмица: Со молебен во дворот заврши Мајската набожност

На 31 мај 2017 година со Молебен до Пресвета Богородица одржан во дворот на црквата

Македонија

Во капелата на Блажена Мајка Тереза се служеше Мајска Набожност

Во понеделник, 30 мај 2016 година во капелата на Блажена Мајка Тереза во Радово се служеше молебен до Пресвета Богородица. Во присуство на бројни верници побожноста ја предводеше о. д-р

Македонија

Мајска набожност во капелата на Марија од Назарет

Во сабота 28 мај 2016 Мајската набожност во парохијата Радово се одржа во капелата на Марија од Назарет, а Молебенот во чест на Пречиста Дева Марија го предводеше парохот о.