Tag "КОВЗГ"

Врати се на почетна
Uncategorized Вести Македонија

Промоција на монографијата „Историска посета на Светиот Отец“ и Зборникот „Католичката црква во Македонија низ историјата“

Во четврток 5 мај 2022 година, во пресрет на третата годишнината од посетата на папата Фрањо на Македонија, во организација на Скопска бискупија и Комисијата за односи со верските заедници

Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со министерот Оливер Спасовски и директорот на КОВЗГ Даријан Сотировски

Во понеделник 27 декември 2021 година Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх, монс. Киро Стојанов во својата резиденција на Водно ги прими г-дин Оливер Спасовски, министер за внатрешни работи