Tag "Католикос"

Врати се на почетна
Uncategorized

Првиот говор на Папата во Ерменија

Папата по слетувањето на аеродромот и по протоколарниот пречек во Ерменската апостолска катедрала во Ечмијаздин го одржа својот прв говор.