Tag "камп за деца"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го посети кампот за деца во Ватикан

Директорот на Канцеларијата за печат при Светиот Престол Матео Бруни во понеделник 20 јули 2020 година објави дека папата Фрањо на тој ден, кратко после 9 часот го посети децата

Македонија

Парохијата Свети Иван Крстител – Струмица организираше Камп за деца

На 13 јуни 2016 година 27 деца од веронаучната група на парохијата Свети Иван Крстител – Струмица учествуваа на Детскиот камп под мотото „Да не се плаши срцето ваше“,