Tag "Исланд"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Војните можат да се избегнат само ако сме едно човечко семејство

Папата на новите амбасадори кои ги прими за да му ги предадат акредитивните писма им посака во оваа време на предизвици и глобални кризи, да бидат застапници на дијалогот и

Ватикан Вести

Необичен подарок за папата Фрањо, мисиска касичка во облик на був

Епископот на Рејкјавик Давид Бартимеј Тенсер му врачи на папата Фрањо за време на Генералната аудиенција во средата на 10 ноември необична и интересна мисионерска касичка во облик на був