Tag "именувања"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо именува две жени на водечки позиции во Ватикан

Папата ја именува Рафаела Џулијани за секретар на Папската комисија за света археологија и Антонела Скијароне Алибранди за потсекретар на Дикастеријата за култура и образование.

Вести Македонија

Именувања, разрешувања и преместувања во Струмичко – скопската епархија

Врз основа на декрет на Н.В.П. монс. Киро Стојанов ги објавуваме разрешувањата именувањата и преместувањата во Струмичко – скопската епархија Успение на Пресвета Богородица, кои се со важност од 1