Tag "Воведение во храм"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Воведение на Пресвета Богородица во храмот

Денес контемплираме едно мало девојче кое му се предава целосно на Господа.

Вера Духовност

Воведение на Пресвета Богородица

Денес Мајката Црква го празнува празникот Воведение на Пресвета Богородица во храмот