Tag "Валентина Божиновска"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со директорката Божиновска

На 2 март 2017 година во бискупската резиденција во Скопје, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов ја прими директорката на Комисијата за односи со верските

Македонија

Продолжуваат активностите во рамките на Татковинската прослава „Денови на света Мајка Тереза“

Во среда 7 септември во рамките на Татковинската прослава „Денови на Света Мајка Тереза“ на Филозофскиот факултет при Универзитетот Свети Кирил и Методиј

Македонија

Видео: Прес конференција на бискупот Стојанов: Татковинска прослава „Денови на Мајка Тереза“

Во Бискупската резиденција на Водно во Скопје, во среда 8 јуни 2016 година се одржа прес – конференција по повод објавувањето на Татковинската прослава „Денови на света Мајка Тереза“,