Tag "болница Џемели"

Врати се на почетна
Ватикан

Страдањето не се отстранува убивајќи го човекот кој страда

Папата повика да се шири поимот наука, кој се става во служба, а не кој поради селекција и културата на отфрлање ги предлага само патиштата на смртта, со уверување дека

Ватикан

Кардиналот Паролин ја посети болницата Џемели во Рим

Кардиналот Пиетро Паролин, Папски државен секретар, на 29 август (во сабота) ја посети Универзитетската болница Агостино Џемели во Рим.