Tag "Богородица Лурдска"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Тајната за успехот на Нутела е во Пресвета Богородица Лурдска

„Успехот на „Ферер“ го должиме на Пресвета Богородица Лурдска, без неа не можевме многу

Вести Македонија

Средба на болни и стари лица во Скопската парохија

На 11 февруари 2017 година на празникот на Мајка Божја Лурдска, кога се одбележува Светскиот ден