Tag "битка"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Сестра Луција од Фатима: Последната битка меѓу Бог и Сатаната ќе се води преку…

Последната битка меѓу Бог и Сатаната ќе се води преку семејството и бракот – ова се зборовите на сестра Луција дос Сантос од Фатима. Сестра Луција го напиша ова во

Размислување Сведоштва Свет

Кога би можела повторно да го проживеам животот…

Овој текст го напишала Ерма Бомбек кога открила дека умира од рак. За жал, Ерма ја изгубила битката со болеста, но нејзините мудри зборови останале како инспирација за илјадници луѓе.