Tag "Бернардито Ауза"

Врати се на почетна
Вести Свет

Светиот Престол: Запрете ја контрапродуктивната нелогичност на војната на Блискиот Исток

Надбискупот Бернардито Ауза постојан набљудувач на Светиот Престол при Обединетите нации минатиот петок на Генералното собрани на ОН

Вера Свет

ООН: Надбискупот Ауза за макроекономската политика

Постојаниот набљудувач на Светиот престол при Обединетите нации надбискупот Бернардито Ауза одржа говор на 71 седница на Генералното собрание на Обединетите нации

Свет

Со сите средства да се бориме против трговијата со луѓе

Надбискупот Бернардито Ауза постојан набљудувач на Светиот Престол при Обединетите нации го повтори апелот на Папата на Конференцијата во стаклената палата.