Подготовка за Божиќ во катедралната црква во Струмица

На 26 декември во катедралната црква „Успение на Пресвета Богородица“ Струмица се спроведе подготовка за празникот Рождество Христово. Група вВерници од парохијата се собраа во заедништво, молитва и дружење. Тие спроведоа акција за чистење и украсување на црквата, а потоа беше организирано и заедничко дружење.

Категорија: Македонија

За авторот