Онлајн конференција по повод втората годишнина од посетата на папата Фрањо на Македонија

Онлајн конференција по повод втората годишнина од посетата на папата Фрањо на Македонија

На втората годишнина од посетата на папата Фрањо на Македонија, на 7 мај 2021 година со почеток во 16.30 часот на платформата Зум ќе се одржи онлајн конференција на која ќе се споделат впечатоците од екуменската и меѓурелигиска средба на папата Фрањо со младите.

Настанот може да се следи на:

focolare Skopje – YouTube

Категорија: Вести, Македонија

За авторот