Н. В. П. монс. д-р Киро Стојанов го прими Амбасадорот на ОБСЕ во Република Македонија

Н. В. П. монс. д-р Киро Стојанов го прими Амбасадорот на ОБСЕ во Република Македонија

Во среда, 31 октомври 2018 година во попладневните часови, бискупот Скопски и епарх Струмичко-скопски д-р Киро Стојанов во просториите на Бискупскиот ординаријат во Скопје го прими во протоколарна посета амбасадорот на ОБСЕ – Организација за безбедност и соработка во Европа – Мисија во Македонија, Н.Е. г-дин Клеменс Која.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот