ЛИНКОВИ ЗА ДИРЕКТЕН ВИДЕО ПРЕНОС ОД СВЕТИТЕ ЛИТУРГИИ ВО СКОПЈЕ И СТРУМИЦА

ЛИНКОВИ ЗА ДИРЕКТЕН ВИДЕО ПРЕНОС ОД СВЕТИТЕ ЛИТУРГИИ ВО СКОПЈЕ И СТРУМИЦА

На следните линкови ќе може да ја проследите светата Литургија со епископот Стојанов во недела 29 март 2020 година со почеток во 10,30 часот.

Интернет страници:

Радио Марија

СТРУМИЦА

СКОПЈЕ 

Facebook

СТРУМИЦА

СКОПЈЕ

СКОПЈЕ

Категорија: Uncategorized

За авторот