Завршија духовните вежби за свештениците

На 30 септември 2016 година во бискуспката резиденција во Скопје завршија Духовните вежи за свештениците од Скопска бискупија и Апостолскиот егзархат во Македонија, на тема: Свештеникот во Годината на милсордието.

На крајот од духоните вежби бискупот Стојанов се заблагодари на духовникот дон Кајиниќ за водењето на духовните вежби како и на радосното сведочење на верта и во знак на благодарност му додели медалјон со ликот на света Мајка Тереза.

к.мк

Не е дозволено преземање на оваа содржина или делови од неа за понатамошно користење во печатена, дигитална или било која друга форма на умножување без писмена дозвола од редакцијата на Католици.мк
Категорија: Македонија

За авторот