Директен пренос од светата Миса – Вечера Господова

Директен пренос од светата Миса – Вечера Господова
Денес во 17.00 часот проследете го директниот пренос од Светата Миса – Вечера Господова, која ќе ја предводи Скопскиот бискуп и Струмичко – скопскиот епарх, мосн. Киро Стојанов од Скопската катедрала.

Преносот може да го проследите на facebook профилите на на Католици.мк, Радио Марија и Католичка катедрала Скопје, како и на интернет страница www.radiomarija.mk.
Категорија: Вести, Македонија

За авторот