Деветница во Нова Маала

Во недела на 29.12.2013 година во еноријата Успение на Пресвета Богородица започна деветница.  Се наоѓаме во време на исчекување на раѓањето Христово и на таков начин се подготвуваме сите за овој голем христијански празник. Секој ден попладне по св. Литургија молиме: Со нас е Бог, знајте народи, и покорете се: зашто со нас е Бог.

о. Спасо Ристов

Категорија: Uncategorized

За авторот