Благодарствена света Литургија по повод две години од посетата на папата Фрањо во Македонија

Благодарствена света Литургија по повод две години од посетата на папата Фрањо во Македонија

По повод втората годишнина од посетата на папата Фрањо на Македонија на 7 мај 2021 година со почеток во 18.00 часот Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. Киро Стојанов ќе служи благодарствена света Литургија во катедралната црква Пресвето Срце Исусово во Скопје.

к.мк

Категорија: Uncategorized

За авторот