Адвент во Катедралната парохија „Пресвето Срце Исусово“ – Скопје

Адвент во Катедралната парохија „Пресвето Срце Исусово“ – Скопје

1.12. – 23.12.2019/6:30 часот

МИСИ ЗОРНИЦИ секој ден освен недела

1.12. – 5.12. 2019

АКЦИЈА НА КАРИТАС Собирање финансиска помош за настраданите во Албанија

5.12.2019

ДЕН НА МАКЕДОНСКИ КАРИТАС

7.12.2019/сабота/10:30 часот

БОЖИЌНА РАБОТИЛНИЦА за децата од основно училиште Пасторален центар

15.12.2019/недела/11:30 – 13 часот

БОЖИЌЕН САЕМпред катедрала

 

16.12.2019/понеделник/19 часот

Китење на божиќната елка (млади) – катедрала

20.12.2019/петок/19 часот

БОЖИЌЕН КОНЦЕРТ „Chery bend“ во организација на Хрватската заедница катедрала

23.12.2019

БОЖИЌНА ЧЕСТИТКА НА БИСКУПОТ

к.мк

 

Категорија: Вести, Македонија

За авторот