Tag "2017"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо низ 2017 година

Оваа 2017 година за папата Фрањо беше многу интензивна и исполента со многу настани, патувања и средби

Ватикан Вера Вести Проповеди

Објавена пораката на Папата за Великиот пост

На 7 февруари 2017 година е објавена пораката на папата Фрањо за Великиот пост, на тема „Словото е дар.“