Tag "Шешан"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

На крајот од Генералната аудиенција Папата искажа близина со католиците во Кина

На крајот од Генералната аудиенција во среда 22 мај 2019 година папата Фрањо потсети дека во петок во Црквата се слави празникот Блажена Девица Марија Помошничка на христијаните, празник кој

Ватикан Вести

Папата повика на молитва за католиците во Кина

На литургискиот спомен ден Блажена Девица Марија, Помошничка на христијаните, 24 мај 2017,