Tag "одлука"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Последната и најдобрата новогодишна одлука

Новогодишната одлука која ви ја предлагаме е да живеете чудесен живот така што секој ден ќе се

Колумни Размислување Свет

Добро ми е, не го чепкај мојот мир

Било каде да се свртиш ќе пронајдеш мноштво луѓе кои живеат во својот индивидуализам и во својата егоцентричност. Важно им е на нив да им е добро, сега да се

Размислување Свет

Време е за одлука

Човекот е присилен или подобро кажано за човекот е неопходно секој ден да донесува одлука за нешто, да избира со да или не. Без разлика дали станува збор за мала