Tag "Намибија"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Да не се изолирамеод стравот пред тероризмот

Иако можеби сме со различна националност, култура и верски уверувања, обединети сме во заедничкото човештво и мисијата да се грижиме за општеството и создаденото.

Ватикан

Папата: Биде луѓе на постојана и длабока молитва

Грижа за најранливите во општеството, грижа за здрави семејства кои ќе можат да дадат многу нови звања и упорност во молитвата – е ставено акцент во говорот до епископите