Tag "момче"

Врати се на почетна
Вера Семејство

Кога на некое момче му се допаѓа некоја девојка

Кога на едно момче му се допаѓа некоја девојка, тој не мисли само на телото. Тој сака да ја запознае,

Вера Духовност Колумни

Девојка без момче

Дали вие сте дама која го чека својот господин? Ако сте девојка без момче (или со погрешно момче),