Tag "лутина"

Врати се на почетна
Вера Семејство

Дон Боско: Да ја избегнуваме лутината во воспитувањето на децата

 Благиот апел кон детето е полн со мистериозен авторитет и убедлива моќ, додека гласот на лутина го оддалечува детето од таткото и го нарушува неговиот авторитет во очите на детето

Вера Сведоштва

Не дозволувајте лутината да го уништи вашето семејство

Дознајте кои чекори можете да ги преземете за да ја надминете лутината.