Tag "Лопијано"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го посети Лопијано

Светиот Отец по Номаделфија го посети и Лопијано, град на Движењето на фоколарите, каде се сретна со повеќе од 7000 верници од Италија и од целиот свет.

Ватикан Вести

Папата за отворањето на екуменската катедра во Лопијано

„Дијалог“ и „братско пријателство“ помеѓу католиците и православните се двата главни

Свет

Средба на свештеници од Марииното дело во Лопијано

Од 24 до 28 август 2015 година во Лопијано, Италија се одржа средба на свештеници од Маријното дело на тема: Евхаристијата срце во нашиот живот.