Tag "духовно размислување"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слобода од комплекс!

Речиси и да нема човек кои нема некакви рани. Наместо да се занимаваме исклучиво со себе си, да ги погледнеме понекогаш и другите луѓе, но и самите себе си, онака

Вера Духовност

Не споредувајте се со другите, вие сте уникатно Божјо дело!

Секогаш кога гледате дека некој во нешто е пред вас, а некој позади вас, во себе внесувате толку негативни

Вера Семејство

Што е жената во животот на мажите?

Во прв момент, поради некоја причина, очите ги привлекуваат неправилностите, косата, очите,