Парохијата Свети Иван Крстител – Струмица организира Велигденски ручок за лицата во потреба

Во недела 20 април 2014, на празникот Воскресение Христово, група верници од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица организираа Велигденски ручок за некои семејства и лица во потреба. Оброците беа однесени во нивните домови од страна на волонтери од парохијата.

Ручокот е донација од луѓе со добра волја.

го*ко

Категорија: Македонија

За авторот