Католици.мк Ви посакува честит и благословен празник Рождество Христово – Божиќ

На сите читатели, соработници, пријатели и помагачи на Католици.мк, на верниците католици, како и на сите остани кои го прославуваат Рождеството Христово според Грегоријанскиот календар им го честитаме празникот и посакуваме Богомладенецот Христос да положи во нашите срца, семејствата и целото општество ново светло и обновен живот за доброто и спасението на сите.

Христос се роди – славете Го!

Ви пожелува

Редакција Католици.мк

к.мк

Категорија: Ватикан

За авторот