Бискупот Стојанов се сретна со Архиепископот Охридски и Македонски Господин Господин Стефан

На 24 ноември 2014 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов во зградата на Архиепископијата во Скопје се сретна со Архиепископот Охридски и Македонски, Господин Господин Стефан.

Во придружба на бискупот Стојанов беше скопскиот катедрален парох дон Давор Топиќ, соопштено е од Ординаријатот на Скопската бискупија.

к.мк

Категорија: Македонија

За авторот