Tag "Rosarium Virginis Mariae"

Врати се на почетна
Колумни Свет

За Октомвриската побожност

Месец октомври е посветен на Богородица – Царица на Светата Бројаница. Светата Бројаница всушност е молитвена медитација и многу свети луѓе, познати и непознати, преку светата Бројаница достигнале врв во