Tag "ЈУ Специјален завод – Демир Капија"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Парохијата од Богданци донира користена облека за ЈУ Специјален завод – Демир Капија

Парохијата „Свети Кирил и Методиј“ од Богданци на 23 мај 2022 година ги предаде собраните алишта на ЈУ Специјалниот завод – Демир Капија.