Tag "Јозефина Андреевска"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов во посета на една од највозрасните вернички во Скопската парохија

На 18 март 2021 година во попладневните часови, во пресрет на празникот Свети Јосиф, бискупот Стојанов ја посети госпоѓа Јозефина Андреевска во нејзиниот дом, една од највозрасните вернички во Скопската