Tag "Јацинта Марто"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Малите пастири од Фатима ќе бидат канонизирани на 13 мај

Малите пастири од Фатима, Фрањо и Јацинта Марто ќе бидат прогласени за светци на 13 мај 2017